Mekanisk- og karosseriverksted

Vi er et mekanisk- og karosseriverksted i Meca-kjeden som utfører reparasjoner, servicer, EU-kontroll og ikke minst lakk og karosseri. Vi har godkjenning fra Statens vegvesen på Verksted01 og Verksted02. Vi fikser og bytter også bilglass og både selger og monterer dekk i tillegg til omlegging og dekkhotell.

Vi er et oppdatert bilverksted med dyktige fagfolk innen mekanisk og karosseri. I staben har vi teknikere, bilmekanikere, lakkerer, oppretter, dekkansvarlig og svært godt kundemottak med god kunnskap.

Tjenester

Har du fått varsel om at EU-kontrollen nærmer seg? Eller periodisk kjøretøykontroll (PKK) som er den korrekte benevnelsen er.

Periodisk kjøretøykontroll skal utføres annethvert år fra det året bilen fyller 4 år for kjøretøy under 3500 kg totalvekt.

Om du lurer på når bilen din skal på EU-kontroll kan du enkelt sjekke dette via linken under.

Sjekk frist for neste EU-kontroll her.

Brabil er mer enn bare ett bilverksted.

Her kan du også leie bil når du har bilen inne på verksted enten kort eller langtidsleie. Har du behov for leiebil over lengre periode kan vi anbefale å booke bil etter ditt behov på www.sesongbil.no. Vi leverer bilen gratis til deg i Brattvåg.

Vi har et tett samarbeid med Europcar som har en stor og fleksibel bilflåte. Mange har dekt leiebil i sin forsikring så det er en glede for oss å endelig kunne tilby leiebil igjen i Brattvåg! 

BILVASK:

På avdelingen på Valderøya har vi selvvaskanlegg for bil, varebil og bobil. Her kan du enkelt betale med kort og med VIPPS.

Salgsbetingelser for VIPPS finner du her: file:///Users/tripsofnorway/Downloads/Standard-salgsbetingelser-for-forbrukerkj%C3%B8p-av-varer-over-internett.pdf

 

Å være riktig skodd til sesongen er viktig. Vi i Brabil skifter dekkene dine trygt og effektivt og gir deg samtidig tilbakemelding på status om vi finner noe som ikke er innenfor standarden.

På dekkhotell blir dekkene vasket, tørket og oppbevart iht anbefaling for oppbevaring av dekk og i forkant av hver sesong blir dekkene sjekket. Vi sjekker mønterdybde, gummikvalitet, skader og generell tilstand på dekk og felg. På denne måten har du som kunde en trygghet for at fagfolk sjekker over dekkene dine før hver sesong og du kan kjøre på godkjente dekk.

Ta kontakt for plass for dekkhotell eller omlegging.

Vi er forhandler gjennom Starco og Norgesdekk og har dermed et stort utvalg av både dekk og felger.

Kort leveringstid og sikker montering.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Oppgi regnr, dimensjon og type dekk (sommerdekk, vinterdekk m/pigg, vinterdekk u/pigg) og gjerne om du har spesifikke ønsker om dekkmerke eller prisklasse.